YOGHURT BARN LEIDEN

YOGHURT BARN LEIDEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yoghurt Barn Leiden. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2022 om 14:29 Ik kreeg de verkeerde bestelling (cake ipv croissant) en ipv 11.45 werd eea 12.15 bezorgd.
5 feb 2022 om 13:14 Food is great but it always takes an hour to deliver
28 jan 2022 om 16:59 Voor het eerst hier iets geprobeerd en het was lekker, wel wat simpeler dan ik had verwacht, maar verder prima.
12 dec 2021 om 18:23 Sinds de frozen yoghurt vegan is, is het helemaal niet meer lekker. Super jammer, want je kon me wakker maken voor YB Frozen Yoghurt. Nu zeker niet meer.
6 dec 2021 om 13:51 De yogurt is heerlijk alleen ons bananenbrood hebben we moeten weggooien omdat hij echt héél erg droog was. Zonde van het geld. Ik hoop dat het volgende keer beter is!
6 nov 2021 om 21:51 Super zoals altijd
31 okt 2021 om 15:49 De Frozen Yoghurt smaakte heel raar, vies en zuur. Ik heb toen gebeld omdat ik dacht dat de yoghurt over datum was. Aan de telefoon vertelde ze mij dat het vegan yoghurt was gemaakt en dat zij dit er bewust niet bij zetten. Het was echt heel vies :(
26 sep 2021 om 14:23 Helaas smaakte het dit keer heel anders, dus ik besloot te bellen. Was bang dat de frozen yoghurt wellicht niet goed was, omdat 'ie zurig smaakte. Aan de telefoon dachten ze dat het kwam, omdat ze overgestapt zijn naar vegan.. Jammer, echt niet lekker!
9 sep 2021 om 21:43 Super amazing. Altijd heerlijk. Blijft een echte aanrader!!
18 aug 2021 om 21:33 Heerlijk en altijd top bezorgd
9 aug 2021 om 18:02 The quality is good, it is unfortunate that two toppings ( which I paid for) were missing. That is so disappointing. I have even informed the customer service about it, no answer.
29 jun 2021 om 20:04 Snelle bezorging en de frozen yoghurt was nog lekker koud!